For cariesdetection er bitewings standard og for periodontal

For mange x

canada goose jakke dame Bare egne innlegg. Hvis du har en lenke eller et bilde du vil legge inn, vennligst velg Send et nytt tekstinnlegg, eller det vil bli fanget av spamfilteret. Du kan da koble til bilder i tekstteksten. Dessverre måtte vi ty til dette canada goose norge på grunn canada goose jakke av den enorme mengden spam vi får i denne subreddit. canada goose jakke dame

canada goose herre FOTOER oppfordres sterkt hvis du leter etter råd. Vennligst referer her for å se hva som representerer fotografering som er diagnostisk. Ikke legg ut uklare bilder og forventer at vi kan gi råd. Tannkontorer kan vanligvis gi deg en digital kopi av dine xrays uten kostnad, hvis det er aktuelt. Prøv å gi en detaljert historie om problemet ditt. canada goose herre

canada goose jakker dame Vi vil forby canada goose i norge troll, dette inkluderer folk som fremmer og presser quackery. Hvis du tar 18 xrays på et inntak, er de fleste allerede over budsjettet for en stor del. Dette er ikke en god ting. canada goose jakker dame

canada goose salg Rediger 2: Først av alt, for OP. Angående mengden stråling. canada goose norge nettbutikk Som andre har sagt, trenger du ikke å bekymre deg for det. Diskusjonen vi har nå er ikke fordi vi truer en pasient med 18 xrays vs rundt 10. Jeg var bare overrasket over at dette er rutine hvor du kommer fra. Vi har et ordtak på våre høyskoler: spør 3 tannleger hva du skal gjøre, og du får 5 forskjellige meninger. canada goose salg

canada goose jakke herre Jeg er en dental student og vi lager aldri 18. Jeg kan mest forestille vi ville lage 8 hvis en pasient har perio. Jeg kan selv forestille meg hvordan du kommer til 18. Ellers lager vi en OPT. Men dette er ofte en kulturell ting (som egentlig er rart hvis du tenker på det), canada goose salg og andre sier det normalt, så jeg antar det er. canada goose jakke herre

canada goose jakker herre Rediger: Jeg ser at jeg blir nedvotert ganske mye. Jeg tror ikke at jeg nødvendigvis burde være. Jeg mente å skjule noen hvis det så på den måten, så jeg klargjør innlegget mitt litt. canada goose jakker herre

canada goose trillium Først og fremst kalte canada goose importør norge jeg det en kulturell ting, fordi måten vi praktiserer tannlegen kan canada goose norge forhandler variere sterkt; selv med ‘nabohuset’ tannlegen, så over havet blir det annerledes. Vi har forskjellige filosofier selv, kanskje. Jeg ringte det ganske rart, for ved første øyekast tror du at det ville være en gylden måte, men det er ikke på grunn av ulike grunner. canada goose trillium

canada goose norge En av de som er av betydning: i USA kan folk lettere saksøke deg for å ‘savne’ noe. I Europa har vi generell helsevesen og må ta mer hensyn til canada-goose-jakker kostnader. canada goose norge

canada goose victoria Pano er noe vi gjør for en helhetlig utsikt. Vi kan se visdomstenner, generell benmorfologi og nivå, og TMJ (som du bare kan se med en pano). For cariesdetection er bitewings standard og for periodontal og endodontisk patologi vil vi gjøre peri apicalsalso med tanke på at du ikke kan se hvert periapisk granulom på en xray). For de (pre) molare områdene gjør vi 1 periapikal per kvadrant, og om nødvendig er noen periapicals av fronter (klinging av tennene ofte ganske enkle), endodontiske kan forutsies og testes, og med en sonde kan benet kartlegges bedre enn med en xray. canada canada goose outlet norge goose victoria

canada goose (Jeg gjør matte, hvis du 4 periapicals (kan si 8) av (pre) molarene, hva ville bety at du tar nesten 1 xray per snitt / hund. Det høres ut som overkill for meg, fordi du lett kan sette flere tenner på ett bilde.) canada goose

canada goose outlet 4 PA er lik ca 1 pano. Det betyr at en FMX er den samme som 4 pano Det er lik en halv Conebeam CT! Med all mulig respekt, synes jeg det er viktigst å vurdere hvorfor vi gjør det. Det som er standard for meg, er ikke for deg og omvendt. Jeg kan se hvorfor du ville lage 18 periapicals da det er mulig å kombinere flere tenner på ett bilde. Jeg mener, canada goose jakke oslo selvfølgelig er en periapikal mer nøyaktig enn en pano, men i hvilke tilfeller (selv i de fleste tilfeller av canada goose victoria parka perio bortsett fra de alvorligste) er det nødvendig å gjøre det mange periapicals? Mesteparten av tiden du sier: Vel, nesten ingenting forandret seg; kunne du ikke se det uten xrays også? canada goose outlet

canada goose jakke Også jeg ser ikke hvorfor du ville lage bitewings 2 ganger på ett år (unntatt enkelte tilfeller med rask utvikling kanskje). Carislesions bør ikke gå så langt i et halvt år, og hvis de gjør det, bør de behandles og pasienten skal instrueres til å endre sin munnhygiene atferd. canada goose jakke

canada goose dame Det er derfor jeg sa: det er kulturelt. Ikke døm det egentlig, men jeg kan forestille meg at jeg ville gjøre det sånn. Si at du tar 4BW og deretter 1 PA per bakre kvadrant, du kommer til å få alle apices av fremre tenner med bare 2 canada goose norge nettbutikk ekte PA. Også, jeg tror ikke det er sant at du kan få apices med 2mm bein rundt for premolarer og 1. og canada goose dunjakke 2. molar på en PA for alle, selv med utmerket posisjonering. Jeg spurte også om og det er at de er dekket under Federal Torts and Claim Act, og derfor, da vi praktiserte på det anlegget, var vi immune fra en feilbehandlingskrav. Hvis en pasient ønsket å saksøke, måtte de saksøke den amerikanske føderale regjeringen. Unødvendig å si, det er ikke noe en advokat tar på for en savnet PA-infeksjon eller verticle-defekt. canada goose dame

canada goose victoria parka Ikke si at jeg enig med det i det hele tatt, men jeg tror i mange andre land, det er lik fordi det er en kombinasjon av regjeringen canada goose billig som styrer hvordan det er gjort og mangel på juridiske konsekvenser fra feilbehandling canada goose victoria parka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *